Bunn:
4 eggehviter piskes stivt sammen med
250 g sukker som blandes i gradvis.
Til slutt blandes det inn 150 g malte mandler og 150 g finknuste kavringer.
Stekes i 20 min på 170 grader - i en rund springform.
Is:
4 eggeplommer
100g sukker
1/3 liter fløte
2 ts vaniljesukker
400g pistasjnøtter
100g kokesjokolade (gjerne en blanding av lys og mørk)
nøtter kvernes og sjokolade rives/hakkes
1. Pisk egg og sukker til eggedosis
2. Stivpisk kremfløte og vaniljesukker
3. Bland kremen lett inn i eggedosisen
4. Bland inn nøtter og sjokolade
Hell ismassen over AVKJØLT bunn - putt i fryseren.
La den stå i noen timer, eller til neste dag.
Pynt med f.eks. smelta sjokolade.
lørdag 30. april 2011
Pistasjiskake med mandel- og kavringbunn
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar