
100 g mykt smør
3 dl sukker
2 egg
2 dl Kefir
1 ts vaniljeekstrakt
1 ss kakao
1 ts eddik
1 ts natron
4,5 dl hvetemel
0,5-1 boks rød Wilton-farge

500 g Philadelphia naturell
300 g usalta smør
ca. 400 g melis
2-3 ss saft fra sitron
1. Pisk smør og sukker.
2. Tilsett eggene og pisk til luftig krem.
3. Rør inn Kefir, vaniljeekstrakt og kakao.
4. Bland natron og eddik og tilsett det i røra.
5. Pisk inn hvetemel til deigen er jevn og fri for klumper.
6. Pisk inn rødfargen
Til denne kaka bruke jeg en stor springform (24cm) og en liten (18cm). Ha bakepapir i bunnen og stek midt i ovnen på 175 grader i 20-25 minutter.
7. Pisk ingrediensene til frostingen sammen.
8. Avkjøl kaka, del den i lag og ha godt med frosting mellom og utenpå.
Jeg har dekket kaka med marshmallow fondant og pyntet med seigmenn, sølvkuler, flagg og 17.mai-bånd.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar