
150 g sukker
1 ts vaniljeessens
3 dl hvetemel
40 g pistasjpuddingpulver *
1,5 ts bakepulver
2 dl melk
3 eggehviter
3 eggehviter
*Jeg har kjøpt pistasjpuddingpulver i utlandet. Det kan
erstattes av enten vaniljepuddingpulver eller hvetemel
1.
Pisk smør og sukker til smørkrem. Tilsett
vaniljeessens og pisk videre.
3.
Hakk eller mal opp pistasjnøttene og rør dem inn
4.
Pisk eggehvitene stive og vend dem inn i røra
Stekes midt i ovnen på 165 grader i ca. 20 min.

100 g
Philadephia naturell
70 g mykt usalta smør
2 dl melis
3 ss Marshallow Fluff*
*Søtt kliss i boks kjøpt på Ica Maxi.
1. Pisk sammen til alt er godt blandet
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar