søndag 29. april 2012

Pistasj-cupcakes

90 g smør
150 g sukker
1 ts vaniljeessens
3 dl hvetemel
40 g pistasjpuddingpulver *
1,5 ts bakepulver
2 dl melk

3 eggehviter
30 g pistasjnøtter

*Jeg har kjøpt pistasjpuddingpulver i utlandet. Det kan erstattes av enten vaniljepuddingpulver eller hvetemel


1.       Pisk smør og sukker til smørkrem. Tilsett vaniljeessens og pisk videre.

2.       Sikt mel, pistasjpuddingpulver og bakepulver og bland det inn i smørkremen vekselvis med melk

3.       Hakk eller mal opp pistasjnøttene og rør dem inn

4.       Pisk eggehvitene stive og vend dem inn i røra

Stekes midt i ovnen på 165 grader i ca. 20 min.

Frosting:

100 g Philadephia naturell
70 g mykt usalta smør
2 dl melis
3 ss Marshallow Fluff*

*Søtt kliss i boks kjøpt på Ica Maxi.

1. Pisk sammen til alt er godt blandet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar